Moór Autó - A jövő szervize napjainkban

Szakszerviz prémium, jövőbe mutató, komplex szolgáltatásokkal, egyedi garanciával

 • Rendelkezünk az autógyártói előírás szerinti technológiákkal.
 • Rendelkezésünkre állnak a karbantartási tervek az időszakos/előírt/kötelező szervizek elvégzéséhez.
 • Szervizünkben megtalálható minden javításhoz, karbantartáshoz szükséges célszerszám, illetve diagnosztikai műszer.
 • Az időszakos/előírt/kötelező karbantartásokhoz, javításokhoz, szervizmunkákhoz az autógyártók által előírt minősítésű anyagokat és alkatrészeket használunk.

Röviden, állunk rendelkezésükre szakszervizünkben bármilyen autós témában…

 • teljes körű szolgáltatásokkal
 • folyamatosan bővülő szaktudással
 • autógyártói előírásoknak megfelelően
 • saját, egyedi garanciát vállalva
 • törzs-ügyfeleinknek további előnyöket garantálva

Használjuk az autót. Nap, mint nap beleülünk, utazunk vele, tankoljuk, többnyire tisztán tartjuk, célokat valósítunk meg segítségével, vagy csak logisztikázunk vele, röviden; lételemünkké vált. A hibás működés, az autós problémák megoldása, az időszakos karbantartás azonban nem ennyire mindennapi rutin, így jó, ha tudjuk, merre induljunk ilyen és hasonló esetekben, azaz miért vezessen az Ön útja is szakszervizünkbe.

Moór Autó "védjegy"

 • A mobilitás biztosítása nálunk alapelv. Ismerjük az érzést, mikor az autó meghibásodása vagy egy egyéb nem várt káresemény miatt újra kell terveznünk napokat, heteket. A Moór Autó ügyfelei ebben a helyzetben is számíthatnak a gyors segítségre, megoldásra.  Csereautó flottánk személyautóit és kisbuszait helyzettől függően térítésmentesen (törzsügyfeleinknek mindig díjmentesen) vagy kedvezményes napidíj ellenében azonnal tudjuk biztosítani, ezáltal fenntartva a mobilitást és eleget téve ezzel is a Moór Autó hitvallásának: Autók megállás nélkül. 
 • Egyedi garanciaprogrammal rendelkezünk, mely biztonságot, kiszámíthatóságot, kényelmet garantál minden ügyfelünknek, így Önnek is. Hozzáállásunkkal, szaktudásunkkal, teljes körű szolgáltatásainkkal, az alkatrész cseregaranciával, mobilitás garanciánkkal, törzskártya programunkkal, elektronikusan rögzített szervizmúlt rendszerünkkel biztosítjuk, hogy minden autóval kapcsolatos ügyet megoldjunk Ön helyett, levegyünk a válláról minden terhet.
 • Törzs-ügyfeleinknek egyedi előnyöket biztosítunk. Amennyiben Ön is hozzánk urdul rendszeresen autója időszakos / előírt szerviz munkafolyamataival és a fellépő műszaki problémákkal kapcsolatban, hamarosan Önt is a Moór Autó törzskártya birtokosai között köszönthetjük. Célunk, hogy törzs-ügyfeleink rendelkezésére álljunk, segítsünk a kiszámítható autós helyzeteken túl a kiszámíthatatlanokban is, biztonságot, soronkívüliséget, tagsági szinttől függően díjmentes szolgáltatásokat nyújtsunk.
 • Az autó teljes műszaki átvizsgálása nálunk 40 pontból áll- A megbontás nélküli teljes átvizsgálás minden időszakos, előírt/kötelező szerviz részét képezi, valamint ugyanúgy része a használtautó átvizsgálás szervizcsomagunknak is. A folyamat során az alapvető, műszaki vizsgálatokon túl a karosszéria, a futómű, a fékek, a kormánymű, a hajtáslánc, az utastér is átvizsgálásra kerül, próbaút is a részét képezi. Az alábbi két szervizmunkán túl minden egyéb szerviz alkalmával (legyen az egy ablaktörlő lapát csere, egy gumicsere…) minimum átvizsgálást végzünk térítésmentesen, amely során ellenőrizzük a folyadékszinteket, illetve a külső világításokat, a szervizintervallum jelzőt és a kontroll lámpákat
 • Lételemünk a fejlesztés és az innováció. Ebből adódóan rendelkezünk olyan eszközökkel, berendezésekkel, melyek a régióban egyedülállóvá teszik szolgáltatáspalettánkat. Ilyen a vezetéstámogató rendszerek (ADAS) beállítása, amit 2019 óta végzünk márka-függetlenül a TEXA világszínvonalú kalibráló/beállító rendszerével. 
 • Nem csak beszélünk, értünk is a biztosítók nyelvén. Kárügyintézés tekintetében élen járunk a kárügyek darabszámát és azok hatékony megoldását illetően is. Jelenleg 14 biztosítóval együttműködve végezzük ügyfeleinknek a kárrendezés minden lépését a baleseti bejelentőlap kitöltésétől, a biztosítóval való kapcsolatfelvételen, a szemléken, a szervizmunkákon (autószerviz, karosszériamunkák, fényezés) át egészen az elszámolásig. Ügyfeleinknek mindössze egy dolga van; bizalmat szavazni nekünk már a káresemény megtörténtének pillanatában! Hívjon mindent Ön is bátran!

Tekintse meg komplex karbantartási és autójavító szolgáltatásainkat!