Bérautó

"Ha nincs, vagy nem működik - arra is van megoldás!"

Autókölcsönzés:

Elromlott, össszetört, kicsi, kevés a férőhely, vagy éppen nem alkalmas úticélunk eléréséhez az autónk, mert például a hegyi túrára nem szívesen indulnánk el városi használatra tervezett gépkocsinkkal - erre is kínálunk megoldást. Nagy választékú gépjárműparkunkból kölcsönözhet céljának megfelelő járművet.

Gépjárműparkunk  személygépkocsikból, 9 személyes kisbuszokból, 3,5 tonna maximális teherbírású zárt tehergépkocsikból és áll. -részletesen  "bérautó lista " menűpont alatt 

Amit a Moór Autó kínál ügyfeleinek:

Karbantartott, folyamatosan szervizelt autóink az évszaknak megfelelően felkészítve állnak ügyfeleink rendelkezésére (téli-nyári abroncsok, hólánc, stb.).

Autóink minden igényt kielégítően felszereltek, komfortosak.

Gazdaságos, kedvező fogyasztású járművek.

A bérleti díj tartalmazza az autó minden üzembe állítási költségét, a magyarországi autópálya használati díjat.

Teljeskörű Casco biztosítással rendelkeznek

Rugalmas, munkaidőn túli, hétvégi, ünnepnapi átadás-átvételi lehetőség.

Tartós bérlet:

Főként vállalkozásoknak, hivataloknak, szervezeteknek ajánljuk az autóbérletet, mely Nyugat-Európában, és Észak-Amerikában régóta működő, jól bevált gépkocsihasználati szolgáltatás.

A tartós bérlet lényege, hogy a jármű a szolgáltató tulajdonában van, minden az üzemeltetéssel, karbantartással kapcsolatos költség őt terheli, a bérlő csak a meghatározott időszakra /általában havi/ számított bérleti díjat fizeti.

Hogy miért éri meg az autóbérlet?

! Figyelem, 2012 01. 01.-től a szgk.-k bérleti díjának áfája visszaigényelhető ! 

  • hosszú távra, előre tervezhető költség - fix havi bérleti díj
  • költséghatékony - a Moór-Autó flottájának saját karbantartásából származó üzemltetési költségelőny a bérlő is élvezi, akár 1db jármű bérlete esetén is
  • nincs tőkekockázat, hitel esetén árfolyamkockázat.
  • a jármű a bérbeadó könyveiben van kimutatva, a bérbevevő eszközkészletét nem terheli
  • bérbeadó magasabb értékcsökkenést tud érvényesíteni, mint saját beruházás esetén a bérbevevõ. Mindez azt is jelenti, hogy a tartós bérlet lehetõséget ad az eszközök folyamatos korszerûsítésére, ill. a bérbevevõ teljes mértékben élvezi a gyorsított amortizáció elõnyeit.
  • egyszerű adminsztáció - az összes, a jármű üzemeltetésével kapcsolatos admisztratív ügyintézés a bérbeadó feladata
  • nincs a gépjármű vásárlás körüli vétel-eladással kapcsolatos tortúra
  • szakmai alapú, költséghatékony elvek szerinti gépjármű kiválasztás, a bérlő igénye,felhasználási céljai szerinti szempontrendszer alapján közösen választjuk a legmegfelelőbb autót.

Amit a Moór Autó kínál ügyfeleinek:

"Az üzlet nem állhat meg!" - Ügyfeleink céljainak, igényinek megfelelő műszaki, biztonsági, kényelmi színvonalú járműveink, kifogástalan műszaki állapotban, folymatosan, igényesen karbantartott állapotban állnak rendelkezésre!