Gumiszerviz

A biztonságban nincs kompromisszum. A gumikat illetően se legyen!

Ismerje meg autószervizünk gumiabronccsal kapcsolatos szolgáltatásait, a Moór Autó PLUSZ-t, melyek nem csak törzs-ügyfeleinknek járnak, valamint  legyen Ön is tisztában a gumik minőségének, karbantartásának, az abroncsok élettartamának és teherbírásának jelentőségével!

A Moór Autó gumiabronccsal kapcsolatos szolgáltatásai

 • Soron kívüli defektjavítás - Comfort vagy Premium törzskártyával rendelkező ügyfeleinknek >>> Moór Autó Törzskártya Program
 • Évszaknak megfelelő (nyári/téli) gépjármű felkészítés - Jóval több, mint a gumi-/kerékcsere >>> Évszaknak megfelelő felkészítés
 • Díjmentes állapotfelmérés
 • Rendellenes kopás okának megállapítása
 • Futómű ellenőrzés, beállítás
 • Vásárlási tanácsadás és gumiabroncs beszerzés
 • Gumihotel szolgáltatás* - Szakszerű gondoskodás és tárolás 

*Gumihotel szolgáltatás: A gumiabroncsokat, valamint a kerekeket mosás és speciális ápolást követően szakszerűen (nem egymásra pakolva, hanem állítva), zárt, védett helyen tároljuk. A következő szezonban így időt és energiát megspórolva ügyfeleinknek könnyedén szereljük át ezeket, valamint a korábban rögzített adatoknak megfelelően tudjuk jelezni, hogy szükség van-e cserére.

Moór Autó PLUSZ

 • A gumiszerviz munkafolyamatai (ahogy minden más szervizmunka) is bekerülnek a Moór Autó digitális szervizmúlt rendszerébe
 • A kerékcsavarok/anyák meghúzását munkatársaink nyomatékkulccsal, az adott autómárka gyári előírása szerinti nyomatékkal húzzák meg.
 • Automata, szerelővas nélküli gumiszerelő gépet használunk. (17” feletti alufelnik és alacsony oldalfal magasság esetén)

Valamennyi hazai nagykereskedővel kapcsolatban állunk, 24-48 órán belül beszerezzük és fel is szereljük gumiabroncsát. Vásárlás előtt kérjen tanácsot munkatársainktól!

A minőség és a karbantartás jelentősége, az abroncsok élettartama, teherbírása

A gumiabroncs mai napig az autó egyik legfontosabb része. Amit mindenki tud; ha jó minőségű (s ez nem feltétlenül a legdrágább terméket jelent), jó állapotú, az évszaknak megfelelő abroncs van az autón, biztonságban érezheti önmagát és utasait a sofőr, mert jobb a tapadás, azaz rövidebb a fékút, egyenletes, kipörgés mentes a kigyorsítás, nagyobb az oldaltartás. A „tökéletes” abroncsoknak köszönhetően komfortosabb az autó is: az alacsony gördülési zajt azok értékelik a legjobban, akik megtapasztalták már, milyen is az, ha csak üvöltve tudnak szót váltani az anyósülésen helyet foglaló utastársukkal.

 • A pénztárca szempontjából sem mindegy, hogy milyen kerekeken gurul az autó. Jelentős szerepe van az abroncsoknak a lengéscsillapításban, hiszen a menetkomfort mellett kevésbé terhelődnek a futómű alkatrészek.
 • Az autó teherbírására is hatással vannak a kerekek, a helyes választás, minőségi javítás - vagyis a hosszabb élettartam - alacsonyabb költséget is jelent.
 • A gumiabroncs az útfelület és a jármű közötti közvetlen kapocs, a külső körülmények hatása (útminőség, hőmérséklet) itt érezteti hatását legjobban. Miután a megfelelő gumiabroncs számottevő összeg az autó üzemeltetési költségei között, érdemes odafigyelni az állapotára.
 • A rossz minőségű, kátyús úton használt vagy a túlzott igénybevételnek kitett, "gyilkolt" abroncsok a gyártó által tervezettnél rövidebb idő alatt kopnak, ezt figyelembe kell venni. De fontos tudni azt is, hogy a gyors vagy rendellenes gumikopás, illetve megnövekedett gördülési zaj sok esetben az autó műszaki hibájából / hibás futómű helyzet - akár egy nagyobb kátyú miatt, rossz lengéscsillapító működés, egyéb futóműhiba / is adódhat. Ilyenkor feltétlenül vizsgáltassa át autóját szakműhelyben!

Online időpont foglalás

Az alábbi űrlap kitöltése nem jár semmiféle kötelezettséggel és nem minősül rögzített időpontnak. Kérjük, a megkeresés okát legyen kedves minél pontosabban megadni, munkatársainknak a részletes leírás nagy segítséget nyújt a gördülékeny munkavégzésben.
Az űrlap kitöltését és elküldését követően munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.