KARRIER

Kedves Álláskereső!

Üdvözlünk a karrier oldalunkon, ahol pár mondatban megosztjuk veled történetünket, mindennapjainkat, céljainkat, motivációnkat, hogy lásd, mi vár rád a jövőben, ha a Moór Autó csapatának tagja leszel.

A Moór Autónál, Nagykanizsa és a régió egyik legdinamikusabban fejlődő, klasszikusan autószervizként ismert vállalkozásában évente több ezer személy-és teherautó fordul meg. Évtizedek óta azon dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettséget kivívjuk szaktudásunk mellett hozzáállásunkkal, tulajdonosi támogatásunkkal és a valóban minőségi munkánkkal.

Bár a legtöbben autószervizként említik a Moór Autót, komplexitásunknak, kizárólag nálunk elérhető egyedi szolgáltatásainknak, saját „garancia-rendszerünknek” köszönhetően sokkal többet hordoz magában a név. Javítunk, fényezünk, új életet adunk, rejtélyeket és kilátástalan helyzeteket oldunk meg, reményt, de ami a legfontosabb; megoldásokat kínálunk. Mindig, a lehető legjobbat. S tesszük mindezt úgy, hogy közben csapatot kovácsolunk, lehetőséget és teret adunk az egyén, valamint a csapat fejlődésének. Együtt dolgozunk, együtt küzdünk, együtt nevetünk. Együtt kollégák és tulajdonosok.

Ilyen a Moór Autó csapata.

Jelenleg egy 20 fős összetartó, egymást támogató csapat vár rád, hogy munkáddal színesítsd, erősítsd mindezt és ezzel együtt a Moór Autó nevét.

Hogy hogyan tovább? Miért téged keresünk?

Bővülünk, mert fejlesztünk és fejlődünk. Új igények, új lehetőségek várnak ránk folyamatosan, ami új színfoltokat, friss ötletek, még profibb csapatot kíván, mi pedig szeretjük a kihívásokat. Ha te is fejlődnél velünk…

…fejlődjünk együtt!

Ehhez biztosítjuk

 • a szuper kollégákat,
 • a szakmai fejlődés lehetőségét,
 • a tulajdonosi támogatást,
 • a minőségi eszközöket,
 • a valóban modern munkakörnyezet,
 • de még a „szeretni való” ügyfeleket is :-)

Ezért elvárjuk, hogy

 • kérj, de adj is, ha segítség kell,
 • légy nyílt és őszinte,
 • kifogások helyett megoldásokat keress,
 • akarj fejlődni,
 • légy alapos és szervezett,
 • légy biztos abban, hogy jó helyen vagy!

Amit jó, ha még tudsz…

 • a munkavégzés helye a nagykanizsai telephelyünk, home office lehetőség nálunk nem divat
 • sztenderdek, ügyviteli szoftver, évekre visszanézhető, precízen kezelt adatbázis segíti a munkádat, a szerelés, fényezés és kárrendezés mellett a digitális világban is jók vagyunk
 • a kiemelt bérezés mellé egyedi bónuszrendszerünk van, így rajtad is áll, mennyi lesz a fizetésed
 • szívügyünk, hogy a jövő generációjának átadjuk az autójavító szakmák szépségét, de nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is, így találkozhatsz nálunk autószerelő / mechatronikai szerelő, autófényező és karosszéria lakatos tanulókkal is, akikkel aztán (ha jó munkát végeztünk) lehet, hogy a tanulmányaik befejezése után is. (Gyakorlati képzőhely vagyunk.)

Ha kész vagy a változásra és felkészültél egy olyan munkára, ahol unatkozni biztosan nem, de fejlődni annál inkább lesz lehetőséged, akkor nézd meg nyitott pozícióinkat! Ha pedig nem csak megtetszett, de tovább is lépnél, akkor ne ragadj le az olvasásánál, pláne ne lépj ki úgy, hogy majd holnap elküldöm az önéletrajzomat, vagy rájuk csörgök! MOST van itt az idő!

NYITOTT POZÍCIÓK:

Szervizvezető helyettes

Keressük jó kommunikációs, helyzetfelismerő és problémakezelő készséggel rendelkező, németül beszélő munkatársunkat, aki tervezi, szervezi és összehangolja a szervizben dolgozó kollégák munkáját, támogatja a szervizvezető munkáját.

Tovább

Munkafelvevő / Szerviztechnikus

Keressük jó kommunikációs, helyzetfelismerő és problémakezelő készséggel rendelkező munkatársunkat, aki a szervizvezető helyettessel együttműködve tervezi, szervezi és összehangolja a szervizben dolgozó kollégák munkáját.

Tovább

Karosszéria lakatos

Karosszéria lakatos kollégával bővítjük csapatunkat, aki a gépjármű javítások, szerelések mellett elősegíti a kárfelvételt és aktívan részt vesz a javítások anyag- és időszükséglet egyeztetésében.

Tovább

Kárrendezési referens

Kárügyintéző és munkafelvevő kollégáink munkájának támogatásához keressük új munkatársunkat hosszú távra.

Tovább

Autó-, mechatronikai szerelő

Személy- és kisteherautók előírt szerviz-, karbantartási és javítási feladataira keressük szakképesítéssel rendelkező új kollégánkat hosszú távra.

Tovább

A jelentkezés feltételei:

 • Jelentkezésedet kizárólag e-mailben egy szakmai önéletrajzot csatolva tudjuk elfogadni. (Részletek az egyes pozícióknál)
 • Amennyiben megfelelsz a megpályázott állásra az önéletrajz alapján, telefonon jelentkezünk és egy személyes interjú keretében kicsit megismerkedünk. Nem kell készülni, légy spontán és őszinte!
 • Amennyiben az önéletrajzod alapján úgy gondoljuk, nem téged keresünk, akkor is visszajelzést adunk, hogy ezáltalis tudj fejlődni.

Várjuk jelentkezésedet, hogy mihamarabb mondhassuk:

Üdv a Moór Autó csapatában!