Moór Autó Garancia Program

Biztonság – Kiszámíthatóság - Kényelem 

A Moór Autó garancia ügyfeleink számára nem kiváltság, hanem egy hozzáadott érték, mely biztonságot, kiszámíthatóságot és kényelmet garantál szem előt tartva a minőséget, a szakmaiságot, az elmúlt évtizedek során szerzett tapasztalatokat, ügyfeleink igényeit. Ez a Moór Autó ügyfeleként Önnek is jár.

 

Moór Autó Garancia Program
Autózzon biztonságban, költséghatékonyan!
Garancia program részei Biztonság Kiszámíthatóság Kényelem
Mobilitás garancia

 

 

 

Szakmai elkötelezettség

 

 

 

Alkatrész csere garancia

 

 

 

Felkészült, motivált munkatársak

 

 

 

Elektronikusan rögzített szervizmúlt

 

 

 

Műszaki garancia

 

 

 

Kárügyintézés

 

 

 

Teljeskörűség

 

 

 

Moór Autó Törzskártya program

 

 

 

 

Mobilitás garancia - csereautó, bérautó szolgáltatás
Amennyiben műszaki meghibásodás következtében az autója szervizbe kerül, csereautó flottánk jözel 20 autója biztosítja, hogy igény esetén a mobilitás megoldott legyen. Csereautóinkat ügyfeleink számára kedvező áron, egyes esetekben akár térítésmentesen biztosítjuk. Amennyiben hosszabb távra szükséges csereautóban gondolkozni, bérautó szolgáltatásunk erre is nyújt kedvezményes megoldást.

Szakmai elkötelezettség
Szervizünkben kiemelten fontosnak tartjuk a technikai, műszaki megoldásokban való fejlődést, vállaljuk és garantáljuk:

 • a gyártói előírások szerinti javítást, előírt szervizfolyamatokat,
 • a gyári minősítésű anyagok és alkatrészek használatát,
 • a szerviz- és javítási folyamatokat az autógyártók által előírt technológiákkal,
 • hogy ésszerű, kedvezőbb áron történő javítási alternatívákat kínálunk.

 

Alkatrészcsere garancia
A beépített alkatrészek, valamint a beépítés során felhasznált anyagok gyári minősítéssel rendelkeznek. Az alkatrészekre minimum 1 év gyártói garancia vonatkozik (egyes esetekben ez 2 is lehet). A garanciaidőn belül meghibásodott alkatrészek cseréjét térítésmentesen (munkadíj megfizetése nélkül) cseréljük.

Felkészült, motivált kollégák
Cégünk folyamatosan bővül és fejlődik, jelenleg 25 fővel állunk ügyfeleink szolgálatába. Csapatunk minden tagja a nagykanizsai telephelyünkön dolgozik, ahol a folyamatos termelés, szerviz- és karosszéria munkák, javítások, tanácsadás mellett jut idő szakmai továbbképzésekre, valamint a jövő generációjának gyakorlati oktatására is. Munkatársainkat a szakmai tréningek, továbbképzések mellett egyedi bónuszrendszerrel is motiváljuk.

Elektronikusan vezetett szervizmúlt
A szakmaiság mellett folyamatosan élen járunk a digitális fejlődésben is. Az évek során tökéletesített sztenderdek, ügyviteli szoftver, valamint több évre visszanézhető, precízen kezelt adatbázis segíti a munkánkat, ezzel együtt pedig ügyfeleinket, mikor bizonyos élethelyzetekben szükség van az autó szervizmúltjára (pl. eladáskor).

Műszaki garancia (műszaki casco)
Cégünk a Defend Insurance biztosító Defend Car Protect garanciát ajánlja ügyfeleinek abban az esetben, ha az autó gyári garanciával már nem védett, vagy akár a még érvényes gyári garancia mellé kiegészítésként. Ez a biztosítás mechanikus, elektromos és elektronikai hibákból adódó károkra terjed ki, lényege, hogy segít megelőzni az autók ezen okokból adódó előre nem látható, tervezhető és akár kiugróan magas javítási költségeit, hiszen ezekre a normál Casco biztosítás nem terjed ki. A Defend Car Protect szolgáltatásról az alábbi linken bővebb információt talál: Defend Car Protect Igény esetén a szolgáltatás a Moór Autónál megköthető, valamint szívesen segítünk a gépjármű típusának, állapotának, korának megfelelő biztosítási csomag kiválasztásában.

Kárügyintézés
A kárügyintézés többnyire mindig valamilyen kellemetlen, nem várt esemény kapcsán kerül szóba és előtérbe, azonban akkor extra nagy szerepet kap. Ezen a ponton, azaz már a kár bekövetkezte után közvetlenül kell, hogy a károsultnak eszébe jussunk, hiszen a Moór Autó kárrendező csapata a nulladik lépéstől a legfontosabb szerepet játssza a kárügyintézés folyamatában. Hogy miért? Mert tökéletesen értünk a biztosítók nyelvén, ráadásul az ügyintézés minden egyes momentumát megoldjuk. 
Ügyfeleinknek csupán egy dolga van>>> Megjegyezni, hogy a Moór Autó kell, hogy a kárrendezés origója legyen.

 • kapcsolatunk minden biztosítóval rugalmas és gördülékeny
 • segítünk a káreseménnyel kapcsolatos adatlapok kitöltésében, a kár bejelentésében
 • felvesszük a kapcsolatot a biztosítótársaságokkal, folyamatosan kommunikálunk velük és ügyfeleinkkel is a folyamatokról
 • a kárszakértő munkáját támogatjuk az alapszemle és az esetleges pótszemle során
 • a kár helyreállításában szervizünk és karosszéria műhelyünk az eredeti állapot helyreállítására törekszik - szakmailag, technológiailag és emberileg is
 • a károk helyreállításáról kalkulációt készítünk, egyeztetjük a biztosítókkal, intézzük az ügyfél és a biztosító közötti elszámolást
 • munkáinkra garanciát vállalunk

Teljes körű szolgáltatások egy helyen

 • Szolgáltatásainkat saját telephelyünkön belül biztosítjuk A-tól Z-ig, ezzel „megspórolva” rengeteg időt ügyfeleinknek, hogy autós ügyeiket két, akár több helyen kelljen intézniük.
 • Szervizünkben egyszerre 14 autóval is tudunk foglalkozni, munkafelvevő kollégáink igyekeznek ügyfél oldalról is a legrugalmasabban szervezni a munkát.
 • Karosszéria műhelyünkben szintén folyamatos zajlik az élet, a cél a tökéletes gyári állapot helyreállítása.
 • A kárrendezéssel foglalkozó munkatársaink már a probléma (kár, baleset…) megtörténtekor azonnal rendelkezésre állnak (Fontos, hogy a kárrendezés a biztosító helyett nálunk kezdődjön, hiszen mi „értünk a biztosítók nyelvén”)  
 • Autókozmetikánkból folyamatosan gördülnek ki a csillogó, extra tiszta autók.
 • Ügyintézésünk, tanácsadásunk, támogatásunk szinte bármilyen autós témában segítséget jelent.

Moór Autó Törzskártya Program

 • A Moór Autó ügyfélkörének azon tagjai, akik az autójuk időszakos / előírt szerviz munkafolyamataival és a fellépő műszaki problémákkal kapcsolatban rendszeresen a Moór Autóhoz fordulnak, törzs-ügyfélnek számítanak.
 • Számukra alakítottuk ki a Moór Autó Törzskártya programot, megköszönve ezzel lojalitásukat, valamint ezáltal extra biztonságot teremtve nekik, illetve autójuknak a nem várt „autós-helyzetekben”, egyéb egyedi szolgáltatásokkal karöltve.
 • Törzskártya programunkról további információt az alábbi linken talál>>> Moór Autó Törzskártya Program

Autózzon Ön is biztonságban Moór Autó garanciával; legyen Ön is a Moór Autó ügyfele!