Előírt, kötelező szervizek, karbantartások

Autózzon biztonságban, üzembiztos autóval!
 
Aloldalunkon tákékozódhat az autógyártói, illetve Moór Autó előírás szerinti időszakos átvizsgálás, olajszerviz folyamtáról, fontosságáról, illetve gyorsan, egyszerűen kérhet időpontot szervizünkbe! Az időszakos (előírt/kötelező) szervizekre az autógyártói előírás szerint megállapított futásteljesítmény (kilométerben) vagy eltelt idő alapján van szükség, attól függően, hogy időben melyik következik be korábban. Ezek a paraméterek autógyártótól, autótípustól függőek. 
 

A kötelező szervizek folyamata

1. Egyeztetés a megrendelővel - Ennek során átbeszéljük az észrevételeket, a tapasztalt hibákat, valamint az ügyfélelvárásokat is rögzítjük... 

 • Igényt tart-e autókozmetikára?
 • Szüksége van-e a szerviz időtartama alatt csereautóra?
 • Kényelmesebb lenne a hozom-viszem szolgáltatásunk?
 • A kötelező szerviz mellé kér-e egyéb, szezonális felkészítést?
 • Jól jönne egy szellőztető rendszer fertőtlenítés, pollenszűrő csere? 

2. Szervizmúlt ellenőrzése - A korábban elvégzett szervizmunkák tételeinek ellenőrzése a Moór Autó saját, digitális szervizmúlt rendszerében, illetve amennyiben a munkát más műhelyben végezték, az ott kapott dokumentumokban.
3. Szerviz munkaterv elkészítése - A szervizmúltat és az autógyártói előírásokat alapul véve a futásteljesítmény vagy az eltelt idő szerinti karbantartási terv, valamint árajánlat készítése.
4. Munkafolyamatok

 • Teljes körű átvizsgálás - az autógyártók által előírt lépések kiegészítve a Moór Autó ellenőrzési folyamatával, lépéseivel.
  Tekintse meg a teljes körű átviszgálás tételeit!
  Teljes műszaki átvizsgálás 40 pontja
 • A terv szerinti alkatrészek és kenőanyagok cseréje.
 • A szervizmunkák során az autógyárak saját márkás kenőanyagai mellet a Mobil 1, Valvoline, Total, Motul, Liqui-Moly prémium termékeit használunk.
 • Az átvizsgálás során feltárt hibák javítása. (Kopott fékalkatrészek, elöregedett hossz-bordásszíj…), amennyiben a szükséges alkatrészek elérhetők, és az ügyfél a munkát megrendeli.

5. Bejegyzések rögzítése a Moór Autó saját, digitális szervizmúlt rendszerébe, melyben a gépjármű általunk rögzített szervizmúltja bármikor visszakereshető, könnyedén elérhető, segítségével ügyfeleink száméra egy-egy dokumentum online is elküldhető. Egyes autómárkák esetén lehetőségünk van az autógyártó saját szervizkönyv adatbázisába is bejegyzést rögzíteni (pl. Ford)

 
Az időben elvégzett karbantartás megtakarítást eredményez
 
A kötelező szervizekkel és átvizsgálásokkal tudjuk biztosítani a gépjármű üzembiztos működését, a megelőző karbantartásokkal megelőzhetünk kisebb-nagyobb meghibásodásokat, sok esetben pénzt, időt, sok bosszúságot spórolhatunk vele. 
A szervizperiódustól függően a szerviz során átvizsgáljuk az autót, bármilyen hibát találva ügyfeleinkkel egyeztetve elvégezzük a szükséges javításokat, valamint cseréket. A legújabb technológiával, kézi- és automata eszközökkel felszerelt műhelyünkben minden gépjármű szakszervizét el tudjuk végezni. Ehhez rendelkezünk az autógyártók által előírt karbantartási technológia ismeretével, munkánk során gyári minősítésű anyagokat, alkatrészeket használunk fel, valamint a mai modern autók fejlett, kifinomult motor- és elektrotechnikai egységeinek üzembiztos működéséhez szükséges ismeretekkel, tudással is rendelkezünk.
 
Autózzon biztonságban, üzembiztos autóval!
 
Időpont foglalással, az elvégzendő karbantartási munkák részleteivel kapcsolatban, kérjük; keresse munkafelvevő kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén vagy töltse ki az alábbi online időpontfoglaló űrlapon!
 


Online szerviz bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltése nem jár semmiféle kötelezettséggel és nem minősül rögzített időpontnak. Kérjük, a megkeresés okát legyen kedves minél pontosabban megadni, munkatársainknak a részletes leírás nagy segítséget nyújt a gördülékeny munkavégzésben.
Az űrlap kitöltését és elküldését követően munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.