Impresszum

A weboldal fenntartója

Teljes név: MOÓR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített név: Moór Kft.

Székhely: 1078 Budapest, Marek József utca 14. 1. em. 6.

Telephely: 8800 Nagykanizsa, Petőfi utca 116.

Fő tevékenység: Gépjárműjavítás, -karbantartás

Cégjegyzékszám: 01 09 354456

Adószám: 13138143-2-42

 

Elérhetőség

Levelezési cím: 8800 Nagykanizsa, Petőfi utca 116.

Telefon: +36 93 313 270

E-mail: info@moorauto.hu

Weboldal: www.moorauto.hu

 

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Moór Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Felhasználási feltételek

Moór Kft. tájékoztatja a weboldalának látogatóit, hogy weboldalának böngészése az alábbi feltételek elfogadását jelenti:

  • A Moór Kft. weboldala, annak grafikus elemei, tartalma, bármely egyéb részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Moór Kft. jogosult.
  • A Moór Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, átdolgozni, a Moór Kft azonban beleegyezik abba, hogy Ön - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – ezeknek az oldalaknak a tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • A weboldalon a Moór Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történhet, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Moór Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, képek, egyéb anyagok tekintetében.
  • A Moór Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalának tartalmát, megjelenését bármikor módosítsa, elérhetőségét korlátozza, megszüntesse, valamint nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Moór Kft. kizárja.
  • A Moór Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, hozzáférhetővé tett, nyilvánosan kommunikált tartalmakért, melyekhez a Moór Autó weboldala (www.moorauto.hu) kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.