Műszaki/mechanikai javítások, beállítások

A tervezhető szervizmunkák mellett a váratlan helyzetekben is állunk rendelkezésükre.

Az autójavító, karbantartó tevékenységeket három fő csoportra bontjuk

  1. autógyártói előírások szerinti, kötelező szervizek, karbantartások, átvizsgálások >>> További információért és online bejelenetkezésért KATTINTSON!
  2. kopó alkatrészek cseréje (fék alkatrészek - fékbetét, féktárcsa, izzócserék…stb) 
  3. "klasszikus" autójavítási munkák*, melyek a nem várt meghibásodást orvosolják, főleg az idősebb korú (10 év feletti), több kilométert futott (100 000 km feletti) autók esetén (világító kontroll lámpa a műszerfalon, furcsa zajok szűrödnek az utastérbe, típusos, márkafüggő problémák; pl. központi zár hibák, kipufogógáz kezelő rendszer elem hibák, …)

Míg az előírt, kötelező szervizek és karbantartási munkák tervezhetők, hiszen ezek elvégzése az autógyártó által előírt kilométer futás vagy az eltelt idő alapján szükségesek és időszerűek, addig a kopó, fogyó alkatrészek(pl.:fékbetét) cseréje eseti jellegű (az előírt karbantartások része a Moór Autónál a teljes körű, megbontás nélküli, 40 pontos átvizsgálás**, mely során szakembereink a kívülről nem látható, üzemzavart még nem okozó, de már javításra szoruló hibákat rögzítik), a klasszikus autójavítási munkák pedig többnyire szintén esetiek és sokszor váratlanok, amikre tulajdonosként nehéz felkészülni, mi azonban ilyen esettekben is felkészülten (törzskártya tulajdonosként soron kívül) várjuk.

**Töltse le, tekintse meg a teljes körű, megbontás nélküli, 40 pontos átvizsgálásunk részleteit!

Teljes műszaki átvizsgálás 40 pontja
 

Ezen váratlan, eseti hibák, problémák megoldására is van azonban jó néhány napi szintű példa, amihez a Moór Autó munkatársai a megfelelő szaktudással, műhelye pedig a megfelelő eszköz- és szerszámparkkal, javítási technológiával rendelkezik.

  • Munkatársaink; autószerelő mestereink, autóvillamossági szerelőnk, autófényező mestereink, autófényezőink, karosszérialakatosaink, kárrendezéssel foglalkozó kollégáink, munkafelvevőink több éves, évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek, tudásukat különféle tréningeken, továbbképzéseken folyamatosan bővítik.
  • Szervizünkben a javítási munkához a legmodernebb elektronikai és szerelőgépek, berendezések, kézi szerszámok, autógyártói technológiák, valamit autógyártói adatbázisok (szükséges anyagminőség, feltöltési mennyiségek, meghúzási nyomaték…stb) állnak rendelkezésre, így minden adott a munkafolyamatok tökéletes elvégzéséhez, törekedve az eredeti állapotok helyreállítására.

*A "klasszikus" autójavítási munkák egyik nagyon fontos része, az autó fődarabjai egyikének; a motorblokknak és a hengerfejnek a felújítása, mely a Moór Autó életében már több évtizedes múltra tekint vissza.
A Moór Autó forgácsoló gépműhelyének műszaki vezetője, szakmai irányítója Moór Béla (gépésztechnikus, autószerelő mester), és munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren, a gyártói előírásoknak megfelelő pontosságú munkát 2008 óta pedig a kor egyik legkorszerűbb, Serdi típusú hengerfej-felújító gépsora, valamint a szintén több évtizedes múltra visszatekintő alkatrész- és anyagbeszerzési tapasztalatunk segíti. Így tudjuk kiválasztani a probléma nagyságához, a megoldás jellegéhez a megfelelő minőségű és ár-érték arányú alkatrészeket.