Akciók
Autójavítás / szerviz
Karosszériajavítás/kárügyintézés
Gumiszerviz
defektjavítás
téli-nyári átszerelés
gumikereskedelem
Autóápolás
Hengerfej és motorfelújítás
Bérautó / autókölcsönzés
Flotta karbantartás
Autómentés
Bankkártyás fizetés
A kiegyenlíteni kívánt számla száma :
A kiegyenlíteni kívánt összeg :
8800 Nagykanizsa, Petőfi S. utca 116.
Telefon: 93 / 313 - 270
info@moorauto.hu
Skype MeT!
 
Főoldal Magunkról Állásajánlat Referenciák Kapcsolat Honlapajánló
  
Untitled Document

 

„A gumi nyeri a versenyt! Nem csak a FORMA1-ben !"

Noha nem így emlegetjük, a kerék feltalálása igazi ipari forradalom, a gumiabroncs mai napig az autó egyik legfontosabb része. Amit mindenki tud: ha jó minőségű /s ez nem feltétlenül a legdrágább terméket jelenti /, jó állapotú, az évszaknak megfelelő abroncs van az autón, biztonságban érezhet önmagát és utasait a sofőr, mert jobb a tapadás, azaz rövidebb a fékút, egyenletes, kipörgés mentes a kigyorsítás, nagyobb az oldaltartás.

Emellett komfortosabb is az autó a „tökéletes" abroncsoknak köszönhetően: az alacsony gördülési zajt azok értékelik a legjobban, akik megtapasztalták már, milyen is az, ha csak üvöltve tudnak szót váltani az anyósülésen helyet foglaló utastársukkal.

Ugyanakkor a pénztárca szempontjából sem mindegy, hogy milyen kerekeken gurul az autó. Jelentős szerepe van az abroncsoknak a lengéscsillapításban, hiszen a menetkomfort mellett kevésbé terhelődnek a futómű alkatrészek.
Az autó teherbírására is hatással vannak a kerekek, a helyes választás, minőségi javítás - vagyis a hosszabb élettartam - alacsonyabb költséget is jelent.

A gumiabroncs az útfelület és a jármű közötti közvetlen kapocs, a külső körülmények hatása - útminőség, hőmérséklet - itt érezteti hatását legjobban. Miután a megfelelő gumiabroncs számottevő összeg az autó üzemeltetési költségei között, érdemes odafigyelni az állapotára.

A rossz minőségű, kátyús úton használt vagy a túlzott igénybevételnek kitett, "gyilkolt" abroncsok a gyártó által tervezettnél rövidebb idő alatt kopnak, ezt figyelembe kell venni. De fontos tudni azt is, hogy a gyors vagy rendellenes gumikopás, illetve megnövekedett gördülési zaj sok esetben az autó műszaki hibájából / hibás futómű helyzet - akár egy nagyobb kátyú miatt, rossz lengéscsillapító működés, egyéb futóműhiba / is adódhat.
Ilyenkor feltétlenül vizsgáltassa át autóját szakműhelyben!


Amit a Moór Autó kínál ügyfeleinek:

Gumiszerelés, centírozás, lemez és alufelnik esetén egyaránt - minden esetben gumiszelep cserével.
Soron kívüli defektjavítás.
Díjmentes állapotfelmérés.
Rendellenes kopás okának megállapítása.
Futómű ellenőrzés, beállítás.

Tanácsadás.

Valamennyi hazai nagykereskedővel kapcsolatban állunk, 24 órán belül beszerezzük és fel is szereljük gumiabroncsát! Vásárlás előtt kérjen tanácsot kollégánktól, hívja a 93/313-270 telefonszámot! 
 
magyar
deutsch